Service & reparation

Reparationer og service​ af entreprenørmaskiner

​Vi har mange års erfaring inden for reparationer og service af entreprenørmaskiner. Vores dygtige og erfarne mekanikere står altid klar til at yde dig den bedste service, med omfattende viden om netop din maskine. Uanset om maskinen skal laves på vores eget værksted, eller ude hos dig. Vi har 4 servicevogne og 1 lastbil. Vi tilbyder reparation af alle mærker og maskiner. 

Vi fremstiller de fleste størrelser af hydraulikslanger på stedet. Samt eftersyn af aircondition og klimaanlæg. Vi udfører alle reparationer fra motorer, gearkasser, transmission, hydraulik system, el fejl, motor fejl, styringsfejl, dæk reparationer, skift af dæk / gummibælter. Vi har stor brancheerfaring og besidder derfor den fornødne knowhow, som gør os i stand til at reparere stort set alle entreprenørmaskiner. ​ 

Vi udfører også lovpligtigt årligt hovedeftersyn, efter arbejdstilsynet bekendtgørelse. Vi udfører de lovpligtige 12 måneders eftersyn på gaffeltruck, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, personlifte, teleskoplæsser, byggelifte osv. For at maskiner/udstyr/redskaber kan være godkendt I henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelse Nr. 1109 Paragraf 14, skal maskinerne som min. hver 12 måned have foretaget et hovedeftersyn.

Vi har mulighed for at hente din maskine ved nedbrud til hurtig reparation på vores værksted, hvis det ikke er muligt at udfører reparationen på stedet. Kan vi transportere maskiner op til 25 tons i forbindelse med en reparation eller salg. Vi har stor brancheerfaring og besidder derfor den fornødne knowhow, som gør os i stand til at reparere stort set alle dele af en entreprenørmaskine. ​

Tryk her for at læse om vores smedeværksted.

Tryk her for at læse om vores lager.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Michael på værkstedet!

+45 4020 0580 - MT@FTMaskinservice.dk

Service og reparation af entreprenørmaskiner

Kontakt os

Service & reparation

Lager & reservedele

Salg 

Bogholderi 

Hvem er vi?

Finn Thomsen Maskinservice ApS udfører alt inden for salg, service og reparation af entreprenørmaskiner, vi er klar til at yde en hurtig og god service for dig. Finn Thomsen Maskinservice ApS besidder et af Sønderjyllands største lagre til fremstilling af hydraulikslanger mens du venter. Ydermere er vi et autoriseret AGA gasdepot.

Læs mere

 

Åbningstider

Mandag  07–15.30
Tirsdag  07–15.30
Onsdag  07–15.30
Torsdag  07–15.30
Fredag  07–12:00
Lørdag  Lukket
Søndag  Lukket

 

Salgsafdelingen træffes både i og udenfor åbningstiden.

Firmainfo

  • +45 7454 0580
  • Tingvejen 40B
  • 6500 Vojens
    CVR-nr 28856946

Ejendomsselskab