Om os

Finn Thomsen Maskinservice ApS udfører alt inden for salg, service og reparation af entreprenørmaskiner. Virksomheden blev stiftet i 1987 af Finn Thomsen. Vi er klar til at yde en hurtig og god service for dig. Vi besidder et af Sønderjyllands største lagre til fremstilling af hydraulikslanger. Ydermere er vi et autoriseret Linde gasdepot.

Vi lægger stor vægt på en god service, samt hurtig behandling af alle forespørgsler. Vi har eget værksted og tilbyder udkørsel til din maskine, samt formidlig af transport på din maskine. 

Vi har en meget bred viden indenfor alle entreprenørmaskiner, samt det nyeste testudstyr til de fleste entreprenørmaskiner. Vi har eget reservedelslager, og kan skaffe de fleste reservdele. Samtidige har vores værksted og smedeafdeling god plads til din opgave. Vi køber og sælger entreprenørmaskiner, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Service & reparation

Lager & reservedele

Salg 

Bogholderi 

Hvem er vi?

Finn Thomsen Maskinservice ApS udfører alt inden for salg, service og reparation af entreprenørmaskiner, vi er klar til at yde en hurtig og god service for dig. Finn Thomsen Maskinservice ApS besidder et af Sønderjyllands største lagre til fremstilling af hydraulikslanger mens du venter. Ydermere er vi et autoriseret AGA gasdepot.

Læs mere

 

Åbningstider

Mandag  07–15.30
Tirsdag  07–15.30
Onsdag  07–15.30
Torsdag  07–15.30
Fredag  07–12:00
Lørdag  Lukket
Søndag  Lukket

 

Salgsafdelingen træffes både i og udenfor åbningstiden.

Firmainfo

  • +45 7454 0580
  • Tingvejen 40B
  • 6500 Vojens
    CVR-nr 28856946

Ejendomsselskab